top of page

Gem of the week - Céline Verbeeck

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023Céline Verbeeck laat zich niet onder 1 noemer categoriseren.

Deze creatieveling neemt met verve de rol van actrice, zangeres, barre instructrice en sinds kort ook die van moeder op haar. En al die rollen vertolkt ze met hetzelfde gemak, of zo lijkt het toch.


Ikzelf leerde haar, in een heel ver verleden, kennen als jobstudente en kan vandaag de dag alleen maar constateren dat ze haar jeugdig enthousiasme nog steeds met zich meedraagt, alleen nu verpakt onder de vorm van een charismatische duizendpoot, een beeldschone moeder.


Vele onder ons kennen haar waarschijnlijk als Keelin uit Nachtwacht, de populaire Ketnet serie. Wie iets verder terug graaft in zijn geheugen herkent haar misschien van haar debuutrol als Wiske zo’n 16 jaar geleden. En bij wie het antwoord hierop schuldig moet blijven gaat er misschien een belletje rinkelen bij het horen van haar warme stem, Céline maakte immers jaren deel uit van de Ketnetband. Maar ook binnen de filmwereld is ze geen onbekende, zo speelde ze onder meer aan de zijde van Gilles De Schryver in 'De laatste zomer' en in de internationale productie 'Vanitas', met niemand minder dan Manon Verbeeck, haar zus.

Maar ook buiten de wereld van televisie en theater om is Celine actief. Zo geeft ze barre workouts bij de yogafactory in Antwerpen, een combo van ballet, pilates en fitness.


Scrollend door haar instagram maak je kennis met een jonge vrouw die naast een goed gevuld actief en creatief palmares ook de nodige aandacht tracht te vestigen op een gezonde en duurzame levensstijl. Dit steeds met de nodige dosis humor en menselijkheid, geen gestyleerde picture perfect, wel een dosis letterlijke en figuurlijke schoonheid in zijn puurste vorm.1. Wat is dé eigenschap waarover mensen je de meeste complimenten geven?


Sinds ik mama ben zeggen mensen me weleens dat ik het goed doe als mama en dat het vanzelf lijkt te gaan. Als eerste keer mama zijnde kan je daar wel eens over twijfelen dus het is wel leuk om die bevestiging te krijgen.

En ik ben blijkbaar ook een goeie luisteraar. Ik vind het maar normaal dat als vrienden met een probleem zitten ik een luisterend oor voor hen kan zijn.


2. Jouw favoriete plek in huis?


Onze leefruimte. Hier breng ik ook het meest van mijn tijd door. Wij hebben de leefruimte ingericht met warme vintage meubels en hebben voor de kleine ook een prachtig rond vintage park gescoord op tweedehands. In deze ruimte kan ik echt tot rust komen.


3. Welk moment uit jouw leven zou je graag nog eens opnieuw beleven?


Ik zit als actrice in een vak waarin je vaak aan jezelf twijfelt. Enkele jaren terug speelde ik mee in een internationale productie in Parijs. Het moment waarop ik telefoon kreeg dat ik de rol had sprong ik een gat in de lucht. Dat moment van blijdschap en bevestiging was ongelooflijk.


4. Wat zou jij moeten zien om tranen van geluk te huilen?


Het klinkt misschien cliché maar ik kan heel ontroerd zijn door de liefde die twee mensen voor elkaar voelen. Voor hun 25 jarig huwelijksfeest dansten mijn ouders hun openingsdans (als de dag van toen) opnieuw. Hiervan moest ik huilen. Twee mooie mensen die elkaar zo graag zien dat is gewoon prachtig.


5. Waarvan denk je mensen het meest spijt hebben als ze terugblikken op hun leven?


Ik kan me inbeelden dat je op je sterfbed misschien spijt hebt van ruzies of een wat als gevoel. Gewoon van alles eens proeven en je hart volgen.6. Waar vind jij je inspiratie?


Uit situaties in het dagelijkse leven kan je heel veel opsteken. Qua stijl laat ik me inspireren door Audrey Hepburn. Zij is mijn all time favourite stijlicoon.7. Als het op accessoires aankomt; the bigger the better of less is more?


Ik ben zeker het less is more type. Een mooie outfit een extra touch geven met het ultieme accessoire. That’s what it’s all about :)


8. Favoriete RR item :


Single chain on hoops, Orfée earrings, Odyssée earrings


9. Ultieme kerstwens:


Een goede gezondheid voor iedereen en meer vrede en verdraagzaamheid.


Leer Céline beter kennen via:

@celineverbeepeeck of www.celineverbeeck.be
262 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page