top of page

Gem of the week - Isabel Delanghe


Isabel Delanghe, beter bekend als Isabel MJJ.

Brusselse én blogger, moeder en vrouw van, creatief en into ceramic, licentiate moraalwetenschappen en los daarvan ook gewoon mijn vriendin.


Bij het grotere publiek is Isabel vooral bekend van haar instagram account @isabelmjj dat ze intussen 9 jaar geleden heeft opgericht.

Wie haar van dichterbij kent weet dat het eigenlijk Isabel MJJD zou moeten zijn, want de Mama van J (Jules) en J (Jeanne) kreeg er bijna 2 jaar geleden de (schattigste) kers op de taart D (Desiree) bij.


Ze omschrijft zichzelf als “love my family and all things beautiful”, en dat vat ineens ook alles samen. Isabel neemt haar volgers mee in een wereld waar ze overal haar eigen stijlstempel op drukt.

Ze wisselt de dagdagelijkse snapshots af met stijlvolle settings, brengt behalve zichzelf ook frequent 2 andere knappe blondines (en zoonlief) in beeld en enthousiasmeert menig mens met haar drive.

En dat laatste is net datgene dat ik zo leuk vind aan haar; alles wat Isabel doet, doet ze met overgave. En dat resulteerde over de jaren heen in een succesvol instagram account, fijne samenwerkingen en sinds kort ook een eigen keramieklijn.


Die keramieklijn is duidelijk ook van haar hand.

Als Isabel een kleurenpalet zou zijn dan zouden het aardse tinten gecombineerd zijn met zachtere kleuren. En laten haar tassen en andere items er net zo uitzien.

Ze bedenkt, ontwerpt en creëert alles zelf in haar atelier dat ze recent bij haar thuis installeerde. Mijn absolute favorieten blijven haar creaties die vervaardigd zijn uit spikkelklei.

Neem zeker een kijkje op haar afzonderlijke keramiek pagina isabel_ceramics voor meer van dat moois.

1. Wat is dé eigenschap waarover mensen je de meeste complimenten geven?

Veel mensen denken dat ik een ‘chille’ moeder ben. Ik kan veel loslaten, maar geduld heb ik niet. Vraag dat maar aan mijn huisgenoten!

Een compliment dat wel klopt is, dat ik graag mensen samen breng. Een soort van lijm tussen mensen en dus vaak het initiatief neem om die mensen dan ook daadwerkelijk op regelmatige basis te zien.


2. Jouw favoriete plek in huis?

Op dit moment zonder twijfel mijn bed. Maar daar heeft een zieke dochter mee te maken.

Ik hou van onze open leefruimte en waar ik écht tot rust kom is mijn atelier waar ik uren kan potten draaien en mijn hoofd leegmaken.


3. Welk moment uit jouw leven zou je graag nog eens opnieuw beleven?

Mijn trouwdag. Deze keer zonder baby in de buik. Zodat ik kan blijven dansen tot de ochtend en een glas drinken en dan deze keer echt mijn droomjurk dragen.

Een Minder oppervlakkig is de geboorte van mijn kinderen. Ik haatte zwanger zijn, maar oh wat vond ik bevallen heerlijk!


4. Wat zou jij moeten zien om tranen van geluk te huilen?

Ik ben echt ‘een bleiter’. Ik heb niet veel nodig. Mijn mama zei dat dat erger zou worden eens ik moeder werd en ik kan dat alleen maar bevestigen.


5. Waarvan denk je mensen het meest spijt hebben als ze terugblikken op hun leven?

Om niet voor hun dromen te gaan. Je kan nooit spijt hebben van iets gedaan te hebben, wel van het niet gedaan te hebben. Ook al werd het geen succes, uit alles leer je wel iets.


6. Waar vind jij je inspiratie?

Overal en nergens. Ik hou gewoon altijd mijn ogen open.


7. Als het op accessoires aankomt; the bigger the better of less is more?

Less is more. Al ben ik wel helemaal zot van statement ringen. Daar mag het al eens wat ‘bigger and bolder’


8. Favoriete RR item :

De ringen! Ik heb er verschillende en wissel graag af. Ben ook blij dat ik één van de laatste Nicoletta ringen hebben kunnen bemachtigen.

9. Ultieme kerstwens:

Afsluiten met het grootste cliché : dat iedereen die ik graag zie gezond mag blijven.

140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page